logo

Godibodi 2016 – vabilo koproducentom

FBPage2

 

Spoštovani,

v letošnjem letu nas čaka 9. izvedba Festivala Godibodi, ki se že od samega začetka trudi odpirati možnosti in podpirati zmožnosti za ustvarjanje, izvajanje in poslušanje glasbe. Čeprav jedro festivala vsako leto zveni v Ljubljani, pa smo ponosni in veseli, da se nam vsako leto pridruži vse več koproducentov iz celotne Slovenije. Tako smo v lanskem letu sodelovali s kar 13. koproducenti iz celotne Slovenije.

Godibodi bo v Ljubljani potekal med 1-4.6.2016, v partnerskih mestih pa tekom celotnega meseca junija.

Če vas sodelovanje zanima tudi v letošnjem letu ali pa bi se letos prvič pridružili, nam pišite na info@godibodi.si in poslali vam bomo celotni nabor nastopajočih.

Ker organizatorji vsakič znova vidimo, koliko pozitivnih posledic za vse vpletene prinaša mreženje in sodelovanje z sodelavci in koproducenti iz različnih slovenskih in zamejskih prizorišč, si želimo mrežo sodelujočih okrepiti in vas iskreno vabimo, da Godibodi pripeljete tudi v vaš kraj, bodisi v času festivala, bodisi v času poletnih koncertov. Vsako leto znova se potrudimo, da pripravimo svež in zanimiv program, večinoma gre tudi za promocije novih albumov in avtorske glasbe in verjamemo, da se bo med njimi našla tudi glasba, primerna za vaše prizorišče. Možno pa se je dogovoriti tudi za nastop katerega izmed izvajalev, ki so nastopili na zadnjih edicijah Godibodija in še niso bili predstavljeni v vašem kraju.

Z veseljem smo na voljo tudi za vsa vprašanja, ideje, komentarje, pobude, ki bi pomagale, da sveža glasba najde še kaka nova ušesa.

Lep pozdrav,

ekipa Festivala Godibodi

 

 



Comments are closed.